Infolinia: 58 732-70-70 info@eurobudowa.pl
JEDYNA W POLSCE
PLATFORMA
PRZETARGÓW I ZLECEŃ
WYSPECJALIZOWANA
W BRANŻY BUDOWLANEJ
Codziennie nowe
ogłoszenia
Raporty e-mail
Intuicyjny
panel klienta
Płatności on-line
Aplikacja mobilna

Wyszukiwanie przetargów

..pokażukryj podkategorie
Wyszukiwanie szczegółowe
Liczba ogłoszeń
6199z ostatnich 7 dni
24556z ostatnich 30 dni

Najczęściej czytane (dziś)

Przetargi z kategorii

Przetargi z województw:

Dostawa sprzętu gastronomicznego

Wynik: Zobacz treść wyniku
Typ ogłoszenia: przetarg
Przedmiot:

Dostawa sprzętu gastronomicznego

Data zamieszczenia: 2023-05-26
Dane kontaktowe Zamawiającego: 2 Regionalna Baza Logistyczna
ul. Marsa 110
04-470 Warszawa
powiat: Warszawa
2rblog.zampub@ron.mil.pl
https://portal.smartpzp.pl/2rblog
Województwo: mazowieckie
Miasto: Warszawa
Wadium: w opisie przedmiotu
Nr telefonu: ---
Termin składania ofert: 2023-06-27 OGŁOSZENIE JEST JUŻ NIEAKTUALNE
II.1)Wielkość lub zakres zamówienia
II.1.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego

Numer referencyjny: D/108/2023
II.1.2)Główny kod CPV
39300000 Różny sprzęt
II.1.3)Rodzaj zamówienia
Dostawy
II.1.4)Krótki opis:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego, z podziałem na 23 (dwadzieścia trzy) części (zadania).

2. Wymogi oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania: https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.1.5)Szacunkowa całkowita wartość
II.1.6)Informacje o częściach
To zamówienie podzielone jest na części: tak
Oferty można składać w odniesieniu do wszystkich części
II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- ekspres do kawy

Część nr: 1
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- ekspresy do kawy w ilości 40 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 30 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- ekspresy do kawy w ilości 40 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 30 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 1 w wysokości 1 000,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kuchenka mikrofalowa

Część nr: 2
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka mikrofalowa w ilości 30 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 20 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka mikrofalowa w ilości 30 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 20 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 2 w wysokości 150,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna wolnostojąca 2-palnikowa ceramiczna

Część nr: 3
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna wolnostojąca 2-palnikowa ceramiczna w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna wolnostojąca 2-palnikowa ceramiczna w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 3 w wysokości 30,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem

Część nr: 4
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 4 w wysokości 170,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- stół przyścienny z półką 1600x700x850

Część nr: 5
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- stół przyścienny z półką 1600x700x850 w ilości 12 szt.

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: nie
II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 5 w wysokości 200,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- wilk do mięsa o wydajności do 250 kg/h

Część nr: 6
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- wilk do mięsa o wydajności do 250 kg/h w ilości 14 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- wilk do mięsa o wydajności do 250 kg/h w ilości 14 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 6 w wysokości 450,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- patelnia elektryczna 0,25 m2

Część nr: 7
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- patelnia elektryczna 0,25 m2 w ilości 12 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- patelnia elektryczna 0,25 m2 w ilości 12 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 7 w wysokości 850,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- blender mikser gastronomiczny ręczny

Część nr: 8
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender mikser gastronomiczny ręczny w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender mikser gastronomiczny ręczny w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 8 w wysokości 750,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- blender gastronomiczny kielichowy

Część nr: 9
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender gastronomiczny kielichowy w ilości 5 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender gastronomiczny kielichowy w ilości 5 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 9 w wysokości 50,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- naświetlacz UV do jaj (30 szt.) i noży (uniwersalny)

Część nr: 10
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- naświetlacz UV do jaj (30 szt.) i noży (uniwersalny) w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- naświetlacz UV do jaj (30 szt.) i noży (uniwersalny) w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 10 w wysokości 250,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- automatyczna krajalnica żywności- elektryczna

Część nr: 11
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- automatyczna krajalnica żywności- elektryczna w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- automatyczna krajalnica żywności- elektryczna w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 11 w wysokości 1 950,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- mieszałka do mięsa i surówek -30l

Część nr: 12
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- mieszałka do mięsa i surówek -30l w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- mieszałka do mięsa i surówek -30l w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 12 w wysokości 50,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- grill kontaktowy

Część nr: 13
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- grill kontaktowy w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- grill kontaktowy w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 13 w wysokości 50,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- zgrzewarka do tacek z produktem spożywczym gotowym do spożycia

Część nr: 14
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zgrzewarka do tacek z produktem spożywczym gotowym do spożycia w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zgrzewarka do tacek z produktem spożywczym gotowym do spożycia w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 14 w wysokości 200,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- warnik elektryczny 30-35 l

Część nr: 15
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- warnik elektryczny 30-35 l w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- warnik elektryczny 30-35 l w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 15 w wysokości 100,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- czajnik elektryczny bezprzewodowy

Część nr: 16
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- czajnik elektryczny bezprzewodowy w ilości 45 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 35 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- czajnik elektryczny bezprzewodowy w ilości 45 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 35 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 16 w wysokości 50,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- szafa chłodnicza sprężarkowa o pojemności 600-700 l

Część nr: 17
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- szafa chłodnicza sprężarkowa o pojemności 600-700 l w ilości 25 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 15 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- szafa chłodnicza sprężarkowa o pojemności 600-700 l w ilości 25 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 15 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 17 w wysokości 1 600,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- zamrażarka skrzyniowa do 600 l

Część nr: 18
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zamrażarka skrzyniowa do 600 l w ilości 21 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 18 szt., zamówienie opcjonalne 3 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zamrażarka skrzyniowa do 600 l w ilości 21 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 18 szt., zamówienie opcjonalne 3 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 18 w wysokości 950,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarka do 70 l

Część nr: 19
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka do 70 l w ilości 15 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka do 70 l w ilości 15 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 19 w wysokości 50,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kostkarka do lodu o wyd. 25 kg/24h

Część nr: 20
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kostkarka do lodu o wyd. 25 kg/24h w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 8 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kostkarka do lodu o wyd. 25 kg/24h w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 8 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 20 w wysokości 300,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarka od 142 do 200 l

Część nr: 21
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka od 142 do 200 l w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 1 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka od 142 do 200 l w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 1 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 21 w wysokości 200,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarko-zamrażarka do 350-400 l

Część nr: 22
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarko-zamrażarka do 350-400 l w ilości 9 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 6 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarko-zamrażarka do 350-400 l w ilości 9 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 6 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 22 w wysokości 150,00 zł.

II.2)Opis
II.2.1)Nazwa:

DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarka 350-400 l

Część nr: 23
II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV
39300000 Różny sprzęt
II.2.3)Miejsce świadczenia usług
Kod NUTS: PL Polska
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

II.2.4)Opis zamówienia:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka 350-400 l w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia
II.2.6)Szacunkowa wartość
II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów
Koniec: 29/09/2023
Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie
II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych
Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie
II.2.11)Informacje o opcjach
Opcje: tak
Opis opcji:

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka 350-400 l w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.)

2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy.

3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog

II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
II.2.14)Informacje dodatkowe

Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 23 w wysokości 450,00 zł.

CPV: 39300000

Dokument nr: 316206-2023, D/108/2023

Otwarcie ofert: Warunki otwarcia ofert
Data: 27/06/2023
Czas lokalny: 08:00
Miejsce:

Siedziba Zamawiającego: Warszawa, Ul. Marsa 110, Budynek nr 1, POLSKA

Informacje o osobach upoważnionych i procedurze otwarcia:

Za pośrednictwem platformy zakupowej pod adresem: https://portal.smartpzp.pl/2rblog

Specyfikacja:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów zamówienia można uzyskać bezpłatnie pod adresem: https://portal.smartpzp.pl/2rblog

Składanie ofert:
Składanie ofert odbywa się za pośrednictwem platformy elektronicznej, dostępnej pod adresem:
https://portal.smartpzp.pl/2rblog

TERMIN SKŁADANIA ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału
Data: 27/06/2023

Miejsce i termin realizacji:
Główne miejsce lub lokalizacja realizacji:

Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa

Wymagania:
dostępne w oryginalnej treści ogłoszenia

Uwagi:
Minimalny okres, w którym oferent będzie związany ofertą
Oferta musi zachować ważność do: 24/09/2023
Data wysłania niniejszego ogłoszenia:
22/05/2023

Kontakt:
2 Regionalna Baza Logistyczna
Krajowy numer identyfikacyjny: 952-209-95-97
ul. Marsa 110
Warszawa
Kod NUTS: PL Polska
04-470
Polska
Osoba do kontaktów: Dorota KAFAROWSKA
E-mail: 2rblog.zampub@ron.mil.pl

Podobne przetargi

Przetargi z podobnych kategorii

© eurobudowa.pl 2004-2024

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Szczegóły w Polityce Prywatności.