dolnośląskie (Wrocław)
śląskie (Sosnowiec)
mazowieckie (Warszawa)
kujawsko-pomorskie (Świekatowo)
zachodniopomorskie (Szczecin)
mazowieckie (Sierpc)
Wynik: | Zobacz treść wyniku |
Typ ogłoszenia: | przetarg |
Przedmiot: | Dostawa sprzętu gastronomicznego |
Data zamieszczenia: | 2023-05-26 |
Dane kontaktowe Zamawiającego: |
2 Regionalna Baza Logistyczna ul. Marsa 110 04-470 Warszawa powiat: Warszawa 2rblog.zampub@ron.mil.pl https://portal.smartpzp.pl/2rblog |
Województwo: | mazowieckie |
Miasto: | Warszawa |
Wadium: | w opisie przedmiotu |
Nr telefonu: | --- |
Termin składania ofert: | 2023-06-27 OGŁOSZENIE JEST JUŻ NIEAKTUALNE |
II.1)Wielkość lub zakres zamówienia II.1.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego Numer referencyjny: D/108/2023 II.1.2)Główny kod CPV 39300000 Różny sprzęt II.1.3)Rodzaj zamówienia Dostawy II.1.4)Krótki opis: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego, z podziałem na 23 (dwadzieścia trzy) części (zadania). 2. Wymogi oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania: https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.1.5)Szacunkowa całkowita wartość II.1.6)Informacje o częściach To zamówienie podzielone jest na części: tak Oferty można składać w odniesieniu do wszystkich części II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- ekspres do kawy Część nr: 1 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- ekspresy do kawy w ilości 40 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 30 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- ekspresy do kawy w ilości 40 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 30 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 1 w wysokości 1 000,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kuchenka mikrofalowa Część nr: 2 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka mikrofalowa w ilości 30 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 20 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka mikrofalowa w ilości 30 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 20 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 2 w wysokości 150,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna wolnostojąca 2-palnikowa ceramiczna Część nr: 3 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna wolnostojąca 2-palnikowa ceramiczna w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna wolnostojąca 2-palnikowa ceramiczna w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 3 w wysokości 30,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem Część nr: 4 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kuchenka elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 4 w wysokości 170,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- stół przyścienny z półką 1600x700x850 Część nr: 5 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- stół przyścienny z półką 1600x700x850 w ilości 12 szt. 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: nie II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 5 w wysokości 200,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- wilk do mięsa o wydajności do 250 kg/h Część nr: 6 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- wilk do mięsa o wydajności do 250 kg/h w ilości 14 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- wilk do mięsa o wydajności do 250 kg/h w ilości 14 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 6 w wysokości 450,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- patelnia elektryczna 0,25 m2 Część nr: 7 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- patelnia elektryczna 0,25 m2 w ilości 12 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- patelnia elektryczna 0,25 m2 w ilości 12 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 7 w wysokości 850,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- blender mikser gastronomiczny ręczny Część nr: 8 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender mikser gastronomiczny ręczny w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender mikser gastronomiczny ręczny w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 8 w wysokości 750,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- blender gastronomiczny kielichowy Część nr: 9 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender gastronomiczny kielichowy w ilości 5 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- blender gastronomiczny kielichowy w ilości 5 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 9 w wysokości 50,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- naświetlacz UV do jaj (30 szt.) i noży (uniwersalny) Część nr: 10 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- naświetlacz UV do jaj (30 szt.) i noży (uniwersalny) w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- naświetlacz UV do jaj (30 szt.) i noży (uniwersalny) w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 10 w wysokości 250,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- automatyczna krajalnica żywności- elektryczna Część nr: 11 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- automatyczna krajalnica żywności- elektryczna w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- automatyczna krajalnica żywności- elektryczna w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 11 w wysokości 1 950,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- mieszałka do mięsa i surówek -30l Część nr: 12 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- mieszałka do mięsa i surówek -30l w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- mieszałka do mięsa i surówek -30l w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 12 w wysokości 50,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- grill kontaktowy Część nr: 13 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- grill kontaktowy w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- grill kontaktowy w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 13 w wysokości 50,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- zgrzewarka do tacek z produktem spożywczym gotowym do spożycia Część nr: 14 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zgrzewarka do tacek z produktem spożywczym gotowym do spożycia w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zgrzewarka do tacek z produktem spożywczym gotowym do spożycia w ilości 6 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 4 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 14 w wysokości 200,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- warnik elektryczny 30-35 l Część nr: 15 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- warnik elektryczny 30-35 l w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- warnik elektryczny 30-35 l w ilości 20 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 15 w wysokości 100,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- czajnik elektryczny bezprzewodowy Część nr: 16 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- czajnik elektryczny bezprzewodowy w ilości 45 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 35 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- czajnik elektryczny bezprzewodowy w ilości 45 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 35 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 16 w wysokości 50,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- szafa chłodnicza sprężarkowa o pojemności 600-700 l Część nr: 17 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- szafa chłodnicza sprężarkowa o pojemności 600-700 l w ilości 25 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 15 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- szafa chłodnicza sprężarkowa o pojemności 600-700 l w ilości 25 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 15 szt., zamówienie opcjonalne 10 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 17 w wysokości 1 600,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- zamrażarka skrzyniowa do 600 l Część nr: 18 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zamrażarka skrzyniowa do 600 l w ilości 21 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 18 szt., zamówienie opcjonalne 3 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- zamrażarka skrzyniowa do 600 l w ilości 21 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 18 szt., zamówienie opcjonalne 3 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 18 w wysokości 950,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarka do 70 l Część nr: 19 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka do 70 l w ilości 15 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka do 70 l w ilości 15 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 10 szt., zamówienie opcjonalne 5 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 19 w wysokości 50,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- kostkarka do lodu o wyd. 25 kg/24h Część nr: 20 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kostkarka do lodu o wyd. 25 kg/24h w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 8 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- kostkarka do lodu o wyd. 25 kg/24h w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 8 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 20 w wysokości 300,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarka od 142 do 200 l Część nr: 21 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka od 142 do 200 l w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 1 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka od 142 do 200 l w ilości 10 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 9 szt., zamówienie opcjonalne 1 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 21 w wysokości 200,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarko-zamrażarka do 350-400 l Część nr: 22 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarko-zamrażarka do 350-400 l w ilości 9 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 6 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarko-zamrażarka do 350-400 l w ilości 9 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 3 szt., zamówienie opcjonalne 6 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 22 w wysokości 150,00 zł. II.2)Opis II.2.1)Nazwa: DOSTAWA sprzętu gastronomicznego- chłodziarka 350-400 l Część nr: 23 II.2.2)Dodatkowy kod lub kody CPV 39300000 Różny sprzęt II.2.3)Miejsce świadczenia usług Kod NUTS: PL Polska Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa II.2.4)Opis zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka 350-400 l w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.5)Kryteria udzielenia zamówienia Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia II.2.6)Szacunkowa wartość II.2.7)Okres obowiązywania zamówienia, umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów Koniec: 29/09/2023 Niniejsze zamówienie podlega wznowieniu: nie II.2.10)Informacje o ofertach wariantowych Dopuszcza się składanie ofert wariantowych: nie II.2.11)Informacje o opcjach Opcje: tak Opis opcji: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego- chłodziarka 350-400 l w ilości 8 szt. ( w tym zamówienie podstawowe 6 szt., zamówienie opcjonalne 2 szt.) 2. Zamawiający przedstawi ilości, z których skorzysta w ramach prawa opcji w terminie do 30 dni od zawarcia umowy. 3. Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SWZ oraz pozostałej dokumentacji przetargowej, która zostanie zamieszczona na stronie internetowej prowadzonego postępowania https://portal.smartpzp.pl/2rblog II.2.13)Informacje o funduszach Unii Europejskiej Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie II.2.14)Informacje dodatkowe Zamawiający żąda wniesienia wadium w zakresie zadania nr 23 w wysokości 450,00 zł. CPV: 39300000 Dokument nr: 316206-2023, D/108/2023 Otwarcie ofert: Warunki otwarcia ofert Data: 27/06/2023 Czas lokalny: 08:00 Miejsce: Siedziba Zamawiającego: Warszawa, Ul. Marsa 110, Budynek nr 1, POLSKA Informacje o osobach upoważnionych i procedurze otwarcia: Za pośrednictwem platformy zakupowej pod adresem: https://portal.smartpzp.pl/2rblog Specyfikacja: Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów zamówienia można uzyskać bezpłatnie pod adresem: https://portal.smartpzp.pl/2rblog Składanie ofert: Składanie ofert odbywa się za pośrednictwem platformy elektronicznej, dostępnej pod adresem: https://portal.smartpzp.pl/2rblog TERMIN SKŁADANIA ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału Data: 27/06/2023 Miejsce i termin realizacji: Główne miejsce lub lokalizacja realizacji: Skład Warszawa, 2. Regionalna Baza Logistyczna, Ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa Wymagania: dostępne w oryginalnej treści ogłoszenia Uwagi: Minimalny okres, w którym oferent będzie związany ofertą Oferta musi zachować ważność do: 24/09/2023 Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 22/05/2023 Kontakt: 2 Regionalna Baza Logistyczna Krajowy numer identyfikacyjny: 952-209-95-97 ul. Marsa 110 Warszawa Kod NUTS: PL Polska 04-470 Polska Osoba do kontaktów: Dorota KAFAROWSKA E-mail: 2rblog.zampub@ron.mil.pl |
© eurobudowa.pl 2004-2024